izmir Tarım fuarı 2013

      19-20-21-22 Eylül 2013  Tarihlerinde, İzmir Enternasyonel fuar alanında düzenlenen İzmir Tarım fuarına bu yılda katıldık. Değerli müşterilerimizin ürünlerimizin memnuniyetinden dolayı göstermiş olduğu  yoğun  ilgiye   teşekkür eder,  7-8-9-10 Kasım  2013 Tarihinde  Manisa Şehrimizde  düzenlenecek olan  Tarım  fuarına   katılacağımızı bildirir bütün  müşterilerimizin  ziyaretlerini yine   bekliyoruz.

Manisa  bölgesinin Üzüm  bağları, Zeytin, Kiraz gibi en önemli tarım  ürünlerinin  gübreleme sezonuna gelen denk gelen bu fuarda, Rekor Gelişim  ile  bu ürünlerin  ne  kadar sağlıklı   bir   şekilde yetiştiğini, bunu  yaparken de   ilave bir gübreleme  masrafı  yapmayacağını  anlatacağız. Bütün çiftçilerimizi standımıza davet ediyoruz.

Ağaç Kuruması ve Hastalıklar ile Mücadelede Kesin Sonucu Yakalayabilmiş Üreticilerin Tavsiyeleri

En İyi Ağaç Nasıl Yetiştirilir, Fidan Nasıl dikilir, videolu Anlatım

Tarla Bitkilerinde En yüksek sonuç Nasıl elde Edilir, hastalıklara karşı nasıl mücadele edilir, toprak sorunları nasıl çözülür – Videolu Anlatım

Son   Eklenen Videolar

Rekor Gelişim Ürünlerimizden  1 adet  dahi siparişinizin olması halinde, gerek bayilerimiz tarafından gerekse fabrikadan en kısa süre içerisinde siparişiniz teslim edilir. Kargo ile gönderilecek siparişlerde ise  Yurtiçi kargonun gittiği her  yere sipariş alıyoruz. Kargo Ücretsizdir.

[phone]Rekor Gelişim : Tel & +90 232 364 22 22  E-mail : rekorgelisim@gmail.com  www.rekorgubre.com.tr [/phone]
 

İZMİR  TARIM FUARINDAN BAZI RESİMLER

İzmir Tarım Fuarıİzmir Tarım Fuar alanı

Sipariş  Formu

[contact-form 1 “Contact form 1”]

 

 

[phone]+90 232 368 78 22   +90 555 978 42 07[/phone]

 

Etiket resimlerdeki