2013 Manisa Tarım Hayvancılık Fuarı

Sns fuarcılık tarafından  organize edilen Manisa Tarım Hayvancılık Fuarına 7-8-9-10 Kasım  2013 tarihlerinde yeni ürettiğimiz Rekor Gelişim ürünümüzü tanıtmak için katıldık. Sns fuarcılığa böylesine etkili ve  önemli bir  fuarı düzenledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Son derece  başarılı bulduğumuzu belirtiyoruz. Manisa’nın bütün ilçelerinden  oldukça yoğun bir katılım olmakla  birlikte  Uşak, Aydın, İzmir, Balıkesir gibi illerimizden de  hatırı sayılır düzeyde çiftçimiz  fuara  katılmıştır. Diğer illerimizden de gelen katılımcılar  oldu ve bunlar genellikle   tarım sektöründe faaliyet gösteren bir çok firmanın üst düzey yöneticisi ve sahipleriydi.  Bu fuarda da, yeni ürettiğimiz  Rekor Gelişim  için aşırı bir  ilgi görmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve bütün müşterilerimize  çok çok teşekkür ediyoruz. 2014 yılındaki  Manisa   Tarım ve hayvancılık fuarına  şimdiden katılacağımızı bildiriyoruz.

Ağaç Kuruması ve Hastalıklar ile Mücadelede Kesin Sonucu Yakalayabilmiş Üreticilerin Tavsiyeleri

En İyi Ağaç Nasıl Yetiştirilir, Fidan Nasıl dikilir, videolu Anlatım

Tarla Bitkilerinde En yüksek sonuç Nasıl elde Edilir, hastalıklara karşı nasıl mücadele edilir, toprak sorunları nasıl çözülür – Videolu Anlatım

Son   Eklenen Videolar

Rekor Gelişim Ürünlerimizden  1 adet  dahi siparişinizin olması halinde, gerek bayilerimiz tarafından gerekse fabrikadan en kısa süre içerisinde siparişiniz teslim edilir. Kargo ile gönderilecek siparişlerde ise  Yurtiçi kargonun gittiği her  yere sipariş alıyoruz. Kargo Ücretsizdir.

[phone]Rekor Gelişim : Tel & +90 232 364 22 22  E-mail : rekorgelisim@gmail.com  www.rekorgubre.com.tr [/phone]

 

Manisa  tarım ve  hayvancılık fuarı 2013